نوشته های ملیکا

نوشته های ملیکا

هرچی دل تنگم بگه , مینویسم
نوشته های ملیکا

نوشته های ملیکا

هرچی دل تنگم بگه , مینویسم

هزینه تعویض سیم کارت در اپراتور همراه اول

ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد یا بیاید که سیم کارت همراه اول خود را گم کرده باشید و به علت نداشتن اطلاعات کافی بیخیال سیم کارت خود شده باشید و برای خرید سیم کارت  صفر به نمایندگی ها مراجعه کنید ولی اپراتور همراه اول این امکان را به مشترکین خود داده است که اگر سیم کارت خود را  به هر علتی گم کرده باشند و نیاز به تعویض خطوط  داشته باشند با همراه داشتن کارت شناسایی به نمایندگی های همراه اول و دفاتر پیشخوان مراجعه کنند.و سیم کارت جدید را با همان شماره قبلی دریافت کنند.ما در ادامه این مطلب به صورت کامل تمامی اطلاعات راجب تعویض سیم کارت را در اختیار شما خواهیم گذاشت.لازم به ذکر است که تعویض سیم کارت هزینه هایی دارد ولی این هزینه ها چشم گیر نیستند و از خرید سیم کارت صفر به صرفه تر هستند.اپراتور همراه اول با تیم قوی خود و سه دهه فعالیت کاری در حوزه سیم کارت هر روز در تلاش است تا خدمات بیشتر و پیشرفته تری را در اختیار کاربران خود بگذارد.بنابراین در صورت معیوب شدن سیم کارت یا عدم امکان استفاده از آن، امکان دارد پیغام " Insert Sim Card  یا  Card rejected " را مشاهده کنید که توصیه می شود ابتدا سیم کارت را تست نمایید و سپس نسبت به تعویض آن اقدام نمایید. زیرا در برخی مواقع مشکل می تواند کاملا فنی بوده و گوشی هوشمند شما نیاز به تعمیر یا تعویض داشته باشد.

 

نحوه تشخیص سیم کارت سوخته

از آنجا که سیم کارت های سوخته نشانه هایی دارند که باید حتما به آنها توجه کرد؛ در اینجا به چند نمونه اشاره می کنیم:

خط مورد نظر آنتن نمی دهد.
در حالی که گوشی هوشمند روشن است، اگر با خط مورد نظر تماس بگیرید، پیغام خاموش بودن تلفن همراه به گوش می رسد.
بر روی گوشی هوشمند، پیغامی حاکی از وجود نداشتن سیم کارت مشاهده می شود که معمولا در گوشی های مختلف، این پیغام به شکل های متفاوت دیده می شود.

در هر صورت اگر در موبایل خودتان سیم کارتتان به خوبی آنتن نمی دهد و شما فکر می کنید ممکن است سیم کارتتان سوخته باشد، بهترین روش این است که سیم کارتتان را بر روی یک گوشی هوشمند دیگر امتحان کنید؛ تا مطمئن شوید که عیب از سیم کارتتان می باشد. اگر مطمئن شدید ایراد از سیم کارتتان است؛ می توانید با مراجعه به دفاتر امور مشترکین اپراتور خود، نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید. البته امکان دارد؛ در بعضی موارد سیم کارت از سوی اپراتور مسدود شده باشد و شما احتیاجی به تعویض سیم کارت نداشته باشید و تنها باید نسبت به رفع مسدودی آن اقدام نمایید. 

 

تعویض سیم کارت در اپراتور همراه اول

در اپراتور همراه اول به دلیل قیمت بالای سیم کارت دائمی این اپراتور خصوصا سیم کارت دائمی  0912، تعویض سیم کارت به صورت غیر حضوری مقدور نمی باشد و لازم است تا مشترک به صورت حضوری در فروشگاه های همراه اول حاضر شده و با ارائه مدارک شناسایی معتبر نسبت به تعویض آن اقدام نماید.

 

شرایط و مدارک مورد نیاز جهت تعویض سیم کارت در اپراتور همراه اول:

با توجه به این که تعویض سیم کارت این امکان را برای مشترک فراهم می سازد تا به سادگی از خدمات و امکانات جدید شبکه اپراتوری خود بهره مند گردد؛ اپراتور همراه اول به عنوان اولین اپراتور فعال در کشور که از بیشترین تعداد مشترک برخوردار است؛ این امکان را برای مشترکین سیم کارت دائمی و اعتباری خود ایجاد نموده است تا با در دست داشتن مدارک ذیل به راحتی نسبت به این کار اقدام نماید:

حضور مالک تلفن همراه یا وکیل قانونی وی
ارائه اصل و تصویر کارت ملی مالک
تکمیل و امضای فرم درخواست تعویض سیم کارت
ارائه اصل وکالت نامه و تصویر آن در صورت حضور وکیل قانونی
ارائه اصل قبض پرداختی دوره آخر برای مشترکین دائمی

 

هزینه تعویض سیم کارت در اپراتور همراه اول

هزینه تعویض سیم کارت مفقود شده و خراب شده برای کلیه مشترکین سیم کارت دائمی و اعتباری همراه اول 10،000 تومان می باشد که به این مبلغ 20،000 هزار تومان هزینه سیم کارت خام اضافه می گردد. البته در هنگام تعویض سیم کارت لازم نیست؛ مشترک مبلغی به متصدی بپردازد و این هزینه به قبض پایان دوره مشترکین سیم کارت دائمی همراه اول اضافه شده و یا از اعتبار ریالی مشترکین سیم کارت اعتباری کسر می گردد.

 

تعویض سیم کارت نسل 3 به 4

از نظر کارشناسان و متخصصان حوزه ارتباطات تعویض به موقع سیم کارت، امری بسیار حیاتی است که تاثیر بسیار زیادی بر عملکرد و فعالیت سیم کارت ها خواهد داشت. زیرا طول عمر سیم کارت به طور متوسط 5 سال است که بهتر است؛ پس از آن کاربر نسبت به تعویض سیم کارت قدیمی با یک سیم کارت جدید در بازه زمانی مناسب اقدام نماید.

در سال های اخیر سیم کارت های قدیمی از سوی اپراتورها از دسترس خارج می شوند، تا مشترکینی که هنوز اقدام به تعویض سیم کارت ننموده اند، با مراجعه به دفاتر امور مشترکین نسبت به تعویض آنها اقدام نمایند. بنابراین اگر می خواهید سیم کارت قدیمیتان را با یک سیم کارت جدید تعویض کنید و از مزایای آن لذت ببرید؛ کافی است به دفاتر خدمات همراه اول مراجعه نموده و این کار را به صورت رایگان انجام دهید.

مشترکین سیم کارت دائمی اول و سیم اعتباری همراه اول برای دریافت سیم کارت نسل چهارم یا یوسیم می توانند به مراکز ذیل مراجعه فرمایند:

 

مراجعه به فروشگاه های زنجیره ای همراه اول
مراکز تلفن ثابت
دفاتر خدمات ارتباطی ( دفاتر بخش خصوصی )
همراه یار ( سرویس خدمات در محل همراه اول )

علاوه بر این تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی یا سلب امتیاز سیم کارت دائمی و اعتباری همراه اول، رایتل و ایرانسل نیز کاملا رایگان می باشد.

 

نکات مهم قبل از تعویض سیم کارت

با توجه به این که بعد از تعویض سیم کارت امکان دارد اطلاعاتی که بر روی سیم کارت قبلی ثبت شده، از دست برود؛ لازم است؛ مشترکین پیش از اقدام به تعویض سیم کارت به موارد زیر توجه داشته باشند:

انتقال شماره تلفن:

 برای حفظ شماره های قبلی مشترک باید از امکان پرتابل بودن شماره تلفن استفاده نماید. به همین خطر لازم است؛ به دقت راهنماییهای لازم در ای خصوص را دنبال نماید.

نگهداری از مخاطبین:

حفظ شماره یا لیست مخاطبین یکی از مهم ترین دغدغه های مشترکین در هنگام تعویض سیم کارت می باشد که برای این کار؛ لازم است مشترک از امکان پشتیبان گیری از مخاطبین در هنگام تعویض سیم کارت استفاده نمایند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد